Waarom onze 24 uurs zorg aan huis een goed alternatief is

Door 24 uurs zorg ontstaat naast persoonlijke verzorging meer gelegenheid tot sociaal contact.

24 uurs zorg thuis
Daarnaast heeft de inwonende zorgmedewerker meer tijd voor sociaal contact en begeleiding in sociale activiteiten. Mede hierdoor zal in veel gevallen het levensplezier bij de zorgvrager toenemen met als gevolg dat bv. een eventueel herstel (bv. na een medische ingreep) zal worden bespoedigd. Tevens zal bij de zorgvrager minder snel het gevoel van eenzaamheid ontstaan waardoor o.a. het gevoel van een menswaardig bestaan behouden blijft.

Daarom zijn wij van mening dat het beter kan.

Een door ons speciaal voor Uw situatie geselecteerde professionele zorgmedewerker komt exclusief voor U werken en is aanwezig om direct te assisteren en te begeleiden.
Hierdoor ontstaat naast professionele persoonlijke verzorging tevens meer gelegenheid voor het onderhouden van sociaal contact en bv. het maken van uitstapjes of wandelingen.

Veiligheid en privacy

Veiligheid en privacy mogen niet in het geding kunnen komen wanneer de door ons geselecteerde zorgmedewerker bij u in huis werkt en woont. Daarom dienen alle door ons geselecteerde zorgmedewerkers in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent Gedrag (VoG) en werken zij conform door ons gehanteerde gedragscode. Meer hierover vindt u op onze pagina Veiligheid&Privacy

Contact Us

Druk op het email icoontje om ons te mailen. U kunt ons ook bellen via Whatsapp. Wij helpen u graag verder.

Telefoon/Whatsapp:

Email Address:

Write to Us