Kosten 24 uurs zorg

Waarom wij goedkoper 24 uurs zorg in huis kunnen aanbieden.

€ 100

Doordat wij direct bemiddelen tussen u en de uit omringende landen afkomstige zorgmedewerkers, en deze (voornamelijk vrouwelijke zorgmedewerkers) een voordeliger tarief kunnen berekenen dan de Nederlandse thuiszorg dat kan, kunt U profiteren van 24 uurs zorg voor gemiddeld € 100 per dag.

Wanneer U op grond van de Wlz. een Persoons Gebonden Budget is toegewezen, zijn deze kosten in (bijna) alle gevallen 100% betaalbaar vanuit het PGB.
Uiteraard is het eveneens mogelijk om zonder of als aanvulling op uw zorgindicatie 24 uurs zorg in huis te ontvangen. In veel gevallen zijn de kosten hiervan fiscaal aftrekbaar.

Waarom is deze vorm van zorg voor u aantrekkelijk

Het is daarom voor U aantrekkelijk een door ons geselecteerde zorgmedewerkers speciaal voor u naar Nederland te laten komen. Niet alléén vallen voor u de kosten voor thuiszorg per uur veel lager uit dan wanneer u vergelijkbare zorg zou inkopen via een andere Nederlandse instelling maar kan de zorgmedewerker tevens 24 uur een oogje in het zeil te houden.

Bovendien kan, wanneer dit wenselijk of noodzakelijk is, direct worden geassisteerd of ingegrepen. Daarnaast heeft de inwonende zorgmedewerkers/au pairs veel meer tijd en gelegenheid persoonlijk contact te onderhouden en/of u te begeleiden in sociale activiteiten in- en buitenshuis.

Vergoeding kosten 24 uurs zorg

Wanneer u een zorgindicatie heeft ontvangen van het CIZ en op grond van de Wet langdurige zorg (Wlz) en u een Persoons Gebonden Budget (PGB) is toegewezen is onze 24 uurs zorg in de meeste gevallen volledig betaalbaar vanuit het toegewezen PGB. Uiteraard is het eveneens mogelijk om zonder of als aanvulling op uw zorgindicatie 24 uurs thuiszorg te ontvangen. In veel gevallen zijn de kosten hiervan fiscaal aftrekbaar.

Hoe kunt U een Zorgindicatie en PGB aanvragen.

Op de site van het CIZ kunt u middels een stappenplan een zorgindicatie aanvragen op grond van de Wet langdurige zorg. In de door u te ontvangen beschikking staat beschreven op welke zorg u recht heeft en wat de hoeveelheid hiervan is. Om betreffende zorg te ontvangen kunt u kiezen tussen zorg in natura of zelf zorg inkopen middels een Persoons-Gebonden Budget (PGB). Wat de hoogte van uw Persoons-gebonden budget zal zijn kunt u vinden in de tabel van het Zorginstituut Nederland.

Wanneer u beschikt over een PGB vanuit de Wlz. is een wettelijke eigen bijdrage vastgelegd. De hoogte van deze eigen bijdrage kunt u met de rekenhulp zelf berekenen.

Bent U geïnteresseerd of heeft u nog vragen neem dan contact met ons op door op de onderstaande link te drukken. Wij helpen U graag verder.

Contact Us

Druk op het email icoontje om ons te mailen. U kunt ons ook bellen via Whatsapp. Wij helpen u graag verder.

Telefoon/Whatsapp:

Email Address:

Write to Us