Hoe werkt onze 24 uurs zorg bij u thuis

Zorg in huis, exclusief voor u.

De zorgbehoefte

Afhankelijk van uw wensen en de zorgbehoefte selecteren wij goed opgeleide, ervaren en gemotiveerd verplegend personeel en zorgmedewerkers uit omringende landen welke beschikken over de vereiste diploma's en vaardigheden om professionele hulp te bieden. Net als Nederlandse verplegers en verzorgers zijn dit professionals met veel ervaring. Daarnaast dienen zij over eigenschappen te bezitten om goed met u te kunnen communiceren.

Van zorgprofessionals

Zoals van zorgprofessionals mag worden verwacht beschikken de door ons geselecteerde zorgmedewerkers over een Verklaring Omtrent Gedrag en werken zij om uw veiligheid en privacy te waarborgen volgens een door ons gehanteerde gedragscode. Meer hierover leest u op de pagina Veiligheid&Privacy.

geselecteerde zorgmedewerkers

De door ons speciaal voor uw situatie geselecteerde zorgmedewerkers/au pairs komen tijdelijk bij de zorgvrager inwonen en zijn daardoor aanwezig op de momenten dat dit wenselijk of noodzakelijk is. Hierdoor kunnen verzorging en begeleiding optimaal worden afgestemd op de wensen en behoeften van de zorgvrager en is meer gelegenheid voor persoonlijk contact en/of begeleiden in sociale activiteiten in- en buitenshuis. Onze zorg is dan ook persoonlijk en “exclusief op maat gesneden” naar uw behoeften.

familieleden

Niet alleen voor de zorgvrager maar ook voor familieleden, buren of vrienden vergroot een dergelijke vorm van zorg het gevoel van veiligheid omdat er op professionele wijze dag en nacht een oogje in het zeil wordt gehouden en direct kordaat kan worden opgetreden wanneer dat noodzakelijk is.

Hoe kunt U een Zorgindicatie en PGB aanvragen.

Een zorgindicatie aanvragen bij het CIZ. Een Persoons Gebonden Budget (PGB) uit Wet maatschappelijke langdurige zorg (Wlz), waarmee de zorg kan worden ingekocht, aanvragen.

Contact Us

Druk op het email icoontje om ons te mailen. U kunt ons ook bellen via Whatsapp. Wij helpen u graag verder.

Telefoon/Whatsapp:

Email Address:

Write to Us